Çiftlik Defteri kullanıcıları hesaplarını uygulama içerisinden kalıcı olarak silebilir.
01 Hesabınızı silmek için:
- 1Çiftlik Defteri uygulamasını açın.
- 2Ayarlar bölümüne girin.
- 3“Hesabımı Sil” seçeneğini açın.
- 4Ekrandaki doğrulama adımlarını tamamlayın.
- 5Hesap silme işlemini onaylayın.
02 Silme kapsamı
Hesap silme işlemi kapsamında, uygulanabilir olduğu ölçüde:
- kullanıcı kimlik doğrulama hesabı,
- kullanıcı profili,
- kullanıcıya doğrudan bağlı sunucu kayıtları,
- hesaba bağlı iletişim ve hukuki tercih kayıtları,
- cihazdaki Çiftlik Defteri’ne ait yerel çiftlik kayıtları,
- hayvan kayıtları,
- hayvan fotoğrafları,
- ağırlık ve tartım kayıtları,
- yem ve stok kayıtları,
- sağlık ve aşı kayıtları,
- süt üretimi kayıtları,
- satış kayıtları,
- mali kayıtlar,
- hesaba ilişkin yerel uygulama eşleştirmeleri ve oturum bilgileri
silinir veya temizlenir.
03 Ortak çiftlikler ve sınırlı kayıtlar
Bir çiftliğin birden fazla kullanıcıya bağlı olduğu durumlarda diğer kullanıcıların hak ve verilerinin korunması gerekir.
Bu nedenle ortak bir çiftliğin tamamı otomatik olarak silinmeyebilir. Gerektiğinde kullanıcının çiftlik üyeliği kaldırılabilir veya hesabın silinmesinden önce çiftlik sahipliğinin başka bir kullanıcıya devredilmesi gerekebilir.
Güvenlik, hukuki yükümlülükler veya hesap silme işleminin teknik olarak doğrulanması amacıyla kişisel veri içermeyen veya kişisel veri içeriği en aza indirilmiş sınırlı teknik kayıtlar saklanabilir.
04 Destek
Uygulama içinden hesap silme işlemini gerçekleştiremiyorsanız:
adresinden Şamil Kılıçarslan USLU (KutApps) ile iletişime geçebilirsiniz.
Gizlilik Politikası:
https://kutapps.com/ciftlik-defteri/privacy.html